Topik
Max tumpukan
Temokake Indeks Kurung Penutupan kanggo Kurung Opening sing Ditepakake ing Ekspresi
Rancang tumpukan sing ndhukung getMin () ing O (1) wektu lan O (1) ruang ekstra
Ngurutake tumpukan nggunakake rekursi
Mbusak elemen tengah tumpukan
Ngurutake larik nggunakake tumpukan
Ngurutake tumpukan nggunakake tumpukan sementara
Mundur tumpukan tanpa nggunakake papan ekstra ing O (n)
Urut gelembung nggunakake rong Tumpukan
Cacah subarray ing endi nomer loro paling dhuwur sadurunge sing paling dhuwur
Temokake prabédan maksimum antarane unsur kiwa lan tengen sing paling cedhak
Copot kurung saka senar aljabar sing ngemot + lan - operator
Ngleksanakake tumpukan nggunakake antrian tunggal
Nomer Minimal Formulir Saka Urutan sing Ditemtokake
Kedadeyan Pola nggunakake Stack
Traversal Poster Iterative Nggunakake Loro Tumpukan
Permutations Stack (Priksa manawa susunan permutasi tumpukan liyane)
Tumpukan adhedhasar larik sing bisa tuwuh
Nelusuri Elemen Maksimum saiki ing Stack
Metode Iterative kanggo nemokake leluhur wit binar sing diwenehake
Priksa manawa elemen tumpukan padha karo pasangan
Ngenali lan Tandhani Parentesis sing Ora Cocokake ing Ekspresi
Reversal Bracket Minimal
Baleni Nomer Nggunakake Tumpukan
Priksa manawa Loro Ungkapan Kanthi Kurung padha
min Stack
Ngleksanakake Stack nggunakake Antrian
Evaluasi Ekspresi Aritmetika
Produk Maksimum Indeks Sabanjure Greater Ngiwa lan nengen
Priksa Parenthes Seimbang ing Ekspresi
Evaluasi Ekspresi Postfix
Reverse tumpukan nggunakake rekursi
Temokake yen Ekspresi duwe Parentesis Duplikat utawa Ora
Cara Ngleksanakake Tumpukan Nggunakake Antrian Prioritas utawa Heap?
Menara Iteratif Hanoi
Kepiye Efisien Nggawe K Stack ing Array Tunggal?
Temokake Ambane Maksimum Parentesis Bersarang ing String
Evaluasi Ekspresi
Kepiye Nggawe Stack Mergable?
Masalah Span Simpenan
Temokake Gunggunge Maksimal Bisa Digunakake Telung tumpukan
Print Sabanjure Jumlah kueri Q sing luwih gedhe
Priksa manawa Array Stack Sortable
Reverse String nggunakake Stack
Jumlah NGE nengen
Ekspresi Seimbang kanthi Panggantos
Decode String
Rekursi
Awalan kanggo Konfigurasi Infiks
Postfiks menyang Konversi Infiks
Prefiks menyang Konversi Postfiks
Postfiks menyang Konversi Prefiks
Backspace String Bandhingake
Translate »