Topik
Geser String
Anagram sing Sah
Kelompok Anagram
Integer kanggo tembung Inggris
Basis Paling Apik Paling Cilik
Sisipan minimal kanggo mbentuk palindrom kanthi permutasi sing diidini
Nomer minimal nomer saka urutan sing diwenehake
Mbusak tembung sing padha kanthi runtut ing urutan
Tembung individu mbalikke
Ngatur maneh senar binar minangka kedadeyan alternatif x lan y
Atur nomer sing diwenehake kanggo mbentuk nomer paling gedhe
Wilangan bulat Reverse
Tembung kuwalik ing senar
Baleni Senar
Konversi String Kanggo Int
Palindrome paling cedhak
Bit mbalikke
Sunting Jarak
Substring Kanthi Gabungan Kabeh Tembung
Top K Tembung Kerep
Ekspresi Ngemot Krenjang Keluwih utawa Ora
Konversi Zigzag
Palindrome Valid
String Parentesis Valid
Permutasi Sabanjure
Pola Substring sing Diulang
Permutasi Kasus Surat
Awalan Umum Paling dawa nggunakake Ngurutake
Pola Tembung
Cocog Ekspresi Biasa
Ngatur maneh String
Komprèsi String
Awalan Umum Paling dawa nggunakake Trie
Nomer Valid
Temokake nomer Palindrome Paling cedhak
Ngetung lan Ngomong
Temokake karakter unik ing senar
Integer nganti Roman
Algoritma Rabin Karp
Senar Isomorfik
Bandhing string ngemot wildcards
Priksa manawa Senar kasebut Jarak Jauh utawa Ora
Program kanggo Toggle kabeh Karakter ing String
Priksa dawa String Sampeyan padha karo Nomer sing Ditambah ing Suwene
Gawe kabeh String Binary Tanpa 1 Urutan
Priksa manawa kabeh Baris Matrix minangka Rotasi Bunder Saben Liyane
Urut String Miturut String Liyane
Priksa manawa String bisa dadi Kosong kanthi Mbusak Recursively sing diwenehake Substring
Palindrome Paling Cilik sawise Ganti
Priksa manawa String Nderek Urutan Karakter kanthi Pola utawa ora
Split Four String Beda
Malah Count Substring
String Reverse Tanpa Variabel Sementara
Palindrome nggunakake Recursion
Karakter Minimal sing Bakal Dibusak Kanggo Gawe String Binary
Print kabeh Partisi Palindromik String
Cacah Pasangan ing Jarak sing padha kaya ing Abjad Inggris
Karakter Minimal sing Bakal Ditambahake Ing Ngarep Kanggo Nggawe String Palindrome
Ngonversi String sing Repetisi Substring of Length K
Watak Nth ing String Decimal Sing Digandhengake
Kth Watak Non-mbaleni
Bandingake Nomer Versi Loro
Copot Karakter Minimal saengga Rong String Dadi Anagram
Gawe kabeh String Binary saka Pola sing Dhewe
Cetak kabeh Cara Bisa Mbusak String ing Formulir Braket
Kaisar Cipher
Akibat Umum Paling dawa karo Permutasi
String Reversible Sampurna
Palindrome paling dawa bisa dibentuk kanthi nyopot utawa Nyusun karakter
Tembung Awalan Paling dawa umume miturut Pencocokan Tembung
Awalan Umum Paling dawa nggunakake karakter kanthi Cocokake Karakter
Permutasi String tartamtu Nggunakake STL
Jumlah nomer ing String
Awalan Umum Paling dawa nggunakake Divide lan Conquer
Kasus Ngisor Kanggo Kasus Atas
Prefiks Umum Paling dawa Nggunakake Binary Search II
Print Path Paling Cepet kanggo Nyithak String ing Layar
Copot Spaces Ekstra saka String
Ganti Jenis Kelamin String tartamtu
Cacah Jumlah Substring kanthi Watake K Beda
Mbusak Spaces saka String nggunakake stringstream
Pangram Nyemak
Sabanjure Baleni Dawa Loro utawa Luwih
Permutasi Palindrome String
Pisah senar
1 lan 2 pelengkap nomer binar
Ekstensi umume paling dawa
Ngonversi string1 dadi string2 ing sak edit
Temokake karakter Pertama sing ora mbaleni ing senar
Copot digit sing bola-bali ing nomer sing diwenehake
Nyithak rekursif kabeh ukara sing bisa digawe saka dhaptar dhaptar tembung
Algoritma Online kanggo Priksa Palindrome ing Aliran
Priksa manawa Loro String diwenehi Isomorfik
Dawane Substring valid Paling dawa
Program kanggo nambah rong digit binar
Implementasi Recursive saka atoi ()
Mbalikake senar tanpa nyebabake karakter khusus
Fungsi rekursif kanggo nindakake telusuran substring
Print Sabanjure umume sing paling dawa
Puter senar supaya entuk senar minimal leksikografis
Jumlah sub-strings sing rekursif nambah nganti 9
Senar Palindrome (nomer)
Cetak kabeh tembung sing bisa digunakake saka digit telpon
Masalah Superstring Paling Cepet
Ganti string menyang string liyane kanthi nggunakake minimal operasi
Nyithak senar kanthi dawa ganjil ing format 'X'
Sisipan minimal kanggo mbentuk palindrome paling cedhak
nyithak kabeh partisi palindrom
Priksa senar sing disusun maneh bisa nggawe palindrom
Palindrom ing sawetara tartamtu
String (nggambarake bilangan bulat) kanggo angka
Cacah cacahe tembung
Cetak kabeh anagram bebarengan kanthi urutan tembung
Pangkat lexicographic string
Copot spasi saka senar
Temokake, nomer loro, asring, karakter
Temokake karakter paling kerep nomer loro
Priksa manawa senar diwenehi rotasi palindrome
Ngurutake macem-macem senar
Mbusak kabeh duplikat jejer
Copot 'b' lan 'ac' saka string sing diwenehake
karakter karakter wildcard
Substring Palindromik Paling dawa
Senar diwenehi interleaving saka rong senar liyane utawa ora
Cetak kabeh permutasi kanthi repetisi
Enkode dawa roto
Dhaptar item ngemot kabeh karakter tembung sing diwenehake
Tulis program kanggo nyithak kabeh permutasi string sing diwenehake
Priksa manawa rong senar kasebut minangka anagram
Print kabeh interleavings diwenehi rong senar
Print kabeh duplikat ing string input
Program kanggo mriksa manawa senar kasebut muter utawa ora
Diwenehi senar, temokake karakter pisanan sing ora mbaleni
Tembung kuwalik ing senar sing diwenehake
Jendhela paling cilik ing senar sing ngemot kabeh karakter senar liyane
Dibagi senar ing bagean sing padha karo N
Print Reverse of a string (Rekursi)
Copot karakter saka senar pisanan sing nomer loro
Ngurutake macem-macem senar
Copot duplikat saka senar
Concatenation saka rong senar
Baleni Senar
Paling karakter mbaleni ing senar
Translate »