Topik
Range Sum Query 2D – Solusi Leetcode sing ora bisa diganti
Temokake Unsur Kandungan Kisaran Paling Cilik saka k Dhaptar
Kira Nomer Luwih Dhuwur utawa ngisor II
Jumlah maksimum pasangan kanthi prabédan tartamtu
Jumlah maksimum dalan ing Segitiga Nomer Kanan
Nomer maksimal babagan dawa a, b lan c
Gunggunge sabanjure maksimal saengga ora ana telu sing berturut-turut
Cacah kabeh sabanjure sing duwe produk kurang saka K
LCS (Akibat Umum Paling dawa) saka telung senar
Salajengipun Baleni Pungkasan
Urutan dawa sing diwenehake saben unsur luwih saka utawa padha karo kaping pindho sadurunge
Temokake urutan Ula dawa maksimal
Jumlah minimum perkalian nomer n
Cacah cara kanggo nggayuh tangga nomer telu kanthi nggunakake langkah 1, 2 utawa 3
Path Jumlah Minimal ing Segitiga
Cacah urutan binar sing dawa kanthi jumlah setengah pisanan lan kaloro
Suwene paling dawa kaya bedane antarane jejer yaiku
Jumlah jalur maksimal ing segi telu
Path kanthi nilai rata-rata maksimal
Produk maksimal kanthi tambah akeh
Rantai Panjang Maksimum Pasangan
Print n istilah Newman-Conway Sequence
Print array sing wis dimodifikasi sawise nglakokake printah tambahan lan pengurangan
Urutan Newman-Conway
Urutan Moser-de Bruijn
Query Range kanggo Suwene Bracket Paling Dhuwur
Print array sing wis dimodifikasi sawise pirang-pirang operasi tambahan rangking larik
Jumlah indeks kanthi unsur sing padha ing sawetara sing diwenehake
Sabanjure Bitonic Paling Dhuwur
Urutan Golomb
Newman – Shanks – Williams primer
Array Beda | Query nganyari sawetara ing O (1)
Algoritma Pagar Lukisan
Biner array sawise operasi M sawetara
Rentang wektu tetep nambah operasi ing larik
Count Prima ing Range
Cetak nomer Fibonacci kanthi urutan mbalikke
Cetak urutan Fibonacci nggunakake 2 variabel
Pitakon ing XOR pembagi ganjil paling gedhe saka kisaran kasebut
Ngétung nCr% p
Nglereni Rod
Subset pasangan sing paling gedhe ora bisa dibagi
Pitakon kanggo GCD kabeh nomer saka susunan kajaba unsur ing sawetara tartamtu
Temokake subarray ing bentuk gunung utawa ora
Rata-rata jajaran
Subset kanthi jumlah sing bisa dipisahake dening m
Priksa manawa ana rong interval sing tumpang tindih ing antarane interval tartamtu
Rangkep pitakon tanpa nganyari
Subset Jumlah Masalah ing ruang O (jumlah)
Masalah Pasangan Kanca
Masalah Tambang Emas
Masalah ubin
Koefisien Permutasi
Suwene-suwene Nambahi Suwene
Koefisien Binomial
Wektu Paling Apik kanggo Tuku lan Adol Simpenan
Cacahing Suwene Nambah Suwene
Pemisahan Palindrome
Program kanggo masalah Bridge lan Torch
Masalah Parenthesisasi Boolean
K jumlah maksimum sub-susunan contiguable sing tumpang tindih
Cara nyithak nomer maksimum A nggunakake patang tombol
Nglumpukake poin maksimal ing kothak kanthi nggunakake rong traversal
Transformasi bobot maksimal kanggo senar
Masalah Lebokake Tembung
Masalah Pemisahan Pelukis
Jumlah Subarray Maksimum Ora kalebu unsur tartamtu
Masalah Keypad Nomer Seluler
Subarray bitonic maksimum
Sub-matriks persegi dowo paling gedhe kanthi jumlah sing padha karo 1 lan 0
Solusi DP sing Dioptimalake Space kanggo Masalah Knapsack 0-1
Nyithak kurung ing Masalah Multiplikasi Rantai Matrix
Ukuran Subarray Kanthi Jumlah Maksimal
Jumlah minimal mlumpat nganti pungkasan
Jumlah jalur palindromik ing matriks
Sub-matriks persegi panjang paling gedhe sing gunggunge 0
Persegi dowo maksimal ing matriks 2D
Jumlah Maksimum Nambah Akibate
Subarray Contiguous Paling Gedhe
Multiplikasi Rantai Matrix
Nomer Super Ugly
Pasangan sing Bisa Diitung
Masalah Knapsack
Cara Ngodhe
Sabanjure Palindromik Paling Dhuwur
Target Target
Sabanjure Umum Paling Dhowo
Perampok Omah
Pemisahan Palindrome
Game 21 Anyar
Konsekuensi Beda
Climbing stairs
Masalah subset
Nomer Ala
Dasar Pemrograman Dinamis
Masalah Pangowahan Koin
Translate »