Topik
Operasi Mbusak Minimal kanggo nggawe kabeh Elemen Array padha
Jarak Maksimum Antarane rong Kedadeyan Elemen sing padha ing Array
Kelompok Multiple Kedadeyan Unsur Array Dipesan kanthi Kedadeyan kaping pisanan
Subarray Paling Cilik kanthi nomer Nomer k
Temokake Paling gedhe d ing Array supaya a + b + c = d
Swap minimal dibutuhake kanggo nggabungake kabeh elemen sing kurang saka utawa padha karo k
Temokake telung ndhuwur sing diulang ing larik
Ngurutake nggunakake fungsi hash sepele
Temokake duplikat ing rangking tartamtu nalika unsur ora winates ing kisaran
Priksa manawa Array Ngemot Integer Bunder Kanthi duplikat sing Diijini
Jumlah f (a [i], a [j]) kanggo kabeh pasangan ing macem-macem bilangan bulat
Cacah pasangan indeks kanthi unsur sing padha ing larik
Temokake Jumlah kabeh jumlah sub-array unik kanggo larik tartamtu
Subarray paling dawa ora duwe elemen K sing beda
Bedane maksimal rong subset saka rangking
Operasi minimal kanggo nggawe kabeh unsur padha karo larik
Temokake subarray kanthi jumlah tartamtu (Nangani Nomer Negatif)
Dawane subarray paling gedhe kanthi unsur contiguous
Cacah nomer triple karo produk sing padha karo nomer sing diwenehake
Prabédan maksimum indeks kaping pisanan lan pungkasan unsur ing rangking
Temokake salah siji saka macem-macem elemen sing mbaleni kanthi mung maca
Temokake elemen sing ana ing urutan kaping pisanan lan ora ing nomer loro
Priksa Palindrome sawise Query panggantos karakter
Beda antara frekuensi sing paling dhuwur lan paling ora ing rangking
Temokake papat unsur sing jumlah kasebut diwenehi (Hashmap)
elemen sing ilang k-th nambah urutan sing ora ana ing urutan sing diwenehake
Kepiye cara mriksa manawa rong set tartamtu wis bedo?
Priksa manawa array sing diwenehi ngemot elemen duplikat jarak adoh saka siji liyane
Priksa manawa rong susunan padha utawa ora
Masangake karo produk sing diwenehake
Subarray karo 0 jumlah
Temokake elemen sing ilang saka sawetara
Unsur pertama sing kedadeyan kaping k ing rangking
Print kabeh subarray kanthi 0 jumlah
Ngemot Duplikat
Cacah Substring kanthi jumlah sing padha 0, 1s lan 2s
Subarray paling gedhe kanthi jumlah 0 lan 1 sing padha
Jumlah sing ora tumpang tindih saka rong set
Temokake kabeh pasangan (a, b) ing larik supaya% b = k
Cacah subarray kanthi nomer padha 1 lan 0
Query Substring Palindrome
Unsur sing bakal ditambahake supaya kabeh unsur kisaran ana ing macem-macem
Cacah subarray kanthi total unsur sing padha karo larik asli
Program urutan Cuckoo
Subarray kanthi unsur sing beda
Cacah quadruples saka papat urutan sing nomer padha karo angka x
Cacah pasangan saka rong dhaptar sing ana gandhengane sing padha karo regane tartamtu
Temokake jumlah elemen sing ora mbaleni (beda) ing larik
Temokake unsur sing beda-beda umum kanggo kabeh baris matrik
Nomer kanthi frekuensi prima luwih saka utawa padha karo k
Ngowahi susunan dadi formulir sing suda
Temokake pasangan kanthi jumlah tartamtu supaya unsur pasangan ana ing baris sing beda
Unsur umum ing kabeh baris matriks tartamtu
Temokake kabeh larik permute saka baris sing diwenehake ing matrik
Diwenehi rong susunan sing durung ditemtokake, temokake kabeh pasangan sing jumlahe x
Urut unsur miturut frekuensi
Temokake elemen mbaleni pisanan ing macem-macem ongko
Cacahake item sing umum kanggo dhaptar nanging kanthi rega sing beda
Nomer minimal subset kanthi unsur sing beda
Span paling dawa kanthi jumlah sing padha ing rong susunan Binary
Temokake Jumlah Karyawan Ing Saben Karyawan
Unsur Paling Cilik Diulang Kanthi Tepate K Times
Elemen Beda K-th ing Array
Frekuensi Kumulatif Jumlah Saben Elemen ing Array sing Ora Diurutake
Tembung Kelompok Kanthi Set karakter sing padha
Elemen Non Baleni Pisanan
Tembung kaping pindho sing dibaleni kanthi urutan
Nyithak Kabeh Elemen Beda Array Integer
Pasangan Nilai Negatif Positif ing Urutan
Mbusak Jumlah Elemen Minimal Supaya Ora Ana Unsur Umum sing Ana ing Kaloro Array
Karakter sing kedadeyan maksimal ing senar
Cacah Pasangan Kanthi Jumlah
Unsur Paling Kerep ing Array
Temokake Pasangan karo Produk Paling Apik ing Array
Subarray Paling Cilik Kanthi Kejadian Unsur Paling Kerep
Temokake Nomer K (utawa Paling Kerep) ing Aliran
Elemen Frekuensi Besar Sabanjure
Ganti Array dadi Permutasi Nomer Saka 1 nganti N
Translate »