Topik
Swap minimal kanggo nggawe urutan nambah
Cacah nomer paling cilik lan luwih gedhe
Atur susunan supaya arr [i]> = arr [j] yen aku malah lan arr [i] <= arr [j] yen aku ganjil lan j <i
Array Contiguous
Dawane Maksimum Subarray sing Diulang
Cacah pasangan karo jumlah sing diwenehake
Bedane maksimal antarane frekuensi rong unsur kayata elemen sing duwe frekuensi luwih gedhe uga luwih gedhe
Kabeh Kletik Unik sing Jumlah Yen Ditampa
Subarray paling dawa sing duwe jumlah 1s Siji Luwih saka Cacahe 0
Array Maksimum saka Loro Atur tartamtu sing Supaya Pesen padha
Cacah Subarray Kanthi Unsur sing padha lan Elemen Ganjil
Ngatur Array Kaya sing arr [i] padha karo i
Pisahake 0 lan 1 ing Array
Cacah Maksimal Coklat Kanggo Disebar Kanthi Merata K Siswa k
Nomer Berurutan Maksimal Saiki Ana ing Urutan
Pindhah kabeh unsur negatif menyang sisih larik
Query kanggo Jumlah Elemen Khas ing Subarray
Queries on Probability of Even or Odd Number in tartamtu Range
Total Nomer Tanpa Digit Baleni ing Range
Query Minimum Query (Dekomposisi Root Square lan Meja Sparse)
Range Sum Query nggunakake Sparse Tabel
Cacah lan Ganti Query ing Array Binary
Queries for Decimal Values ​​of Subarrays of a Binary Array
Ngoptimalake Elemen Nggunakake Array Liyane
Temokake manawa Uploaded minangka subkumpulan larik liyane
Cetak kabeh triple ing urutan sing diurutake sing bentuk AP
Temokake jumlah pasangan ing larik supaya XOR yaiku 0
Diwenehake Array Pasangan Temokake kabeh Pasangan Simetris ing kana
Temokake kabeh triplet kanthi jumlah nol
Gawe kabeh susunan urutan sing bisa diurutake saka unsur sulih saka rong susunan sing diwenehake
Query Array kanggo multiplikasi lan produk
Priksa array binar nomer sing diwakili subarray iku ganjil utawa malah
Query kanggo count unsur unsur kanthi nilai ing sawetara tartamtu
Produk kisaran ing larik
Permutasi Palindrome
Ngurutake larik miturut urutan sing ditemtokake dening larik liyane
Ngacak 2n wilangan bulat minangka a1-b1-a2-b2-a3-b3 - .. bn tanpa nggunakake papan ekstra
Unsur jejer sing beda ing larik
Konstruksi Akibate Paling Dhuwur (N log N)
Ngoptimalake jumlah bedo berturut-turut ing susunan bunder
Tiga cara pemisahan larik babagan kisaran tartamtu
Priksa manawa X bisa menehi pangowahan kanggo saben wong ing Antrean
Atur susunan supaya 'arr [j]' dadi 'i' yen 'arr [i]' yaiku 'j'
Suwene dawa maksimal kanthi bedane antarane unsur jejer yaiku 0 utawa 1
Ganti rong nilai sing padha terus-terusan karo sing luwih gedhe
Temokake urutan sing diurutake saka ukuran 3 ing wektu linier
Subarray Produk Maksimum
Ganti susunan dadi mode Zig-Zag
Atur susunan supaya elemen indeks malah luwih cilik lan elemen indeks ganjil luwih gedhe
Pisahake nomer sing malah lan ganjil
Temokake Minimal ing Array Urut sing Diputer
Pindhah kabeh elemen negatif supaya bisa diuripake kanthi ruang tambahan sing diidini
Urut maneh susunan sing malah diposisikan luwih gedhe tinimbang sing aneh
Gandha elemen pisanan lan obah nol nganti pungkasan
Copot duplikat saka susunan sing wis diurutake
Produk saka array kajaba awake dhewe
Pisanan ilang positif
Temokake jarak minimal antarane rong nomer
Cacah pasangan saka rong susunan sing wis padha karo angka x
Temokake subarray kanthi rata-rata paling sithik
Temokake angka bilangan bulat positif sing paling cilik sing ora bisa diwakili minangka jumlah subset saka rangking sing diwenehake
Temokake minimal jumlah operasi gabungan kanggo nggawe palindrome larik
Nyilikake prabédan maksimum antarane dhuwur
Temokake subarray rata-rata maksimal dawa k
Temokake prabédan minimal antarane rong elemen
Cacah langkah minimal kanggo entuk larik sing dikarepake
Pisahake Array dadi Pasangan Kanthi Jumlah Bisa Dipisahake dening K
Cacah Elemen Beda ing Saben Jendhela Ukuran K
Cacah Langganan Kanthi Nomer Beda
Temokake Telung Elemen Saka Beda Tattu sing Beda A + b + c = jumlah
Suwene Tambah Akibate
Count Pasangan Sing Produk Ana ing Urutan
Gabung interval sing tumpang tindih
Median Loro Urutan
Subarray Produk Maksimum
Temokake Maksimal Minimal kanggo Saben Ukuran Window ing Array
Prefiks Umum Paling dawa Nggunakake Pencocokan Tembung kanthi Tembung
Jumlah Subarray Ukuran Minimal
Prapatan Rong Atur
Telusuri Elemen ing Urut Urut Urut
Subarray Produk Maksimum
3 Jumlah
Temokake Nomer Duplikat
Jumlah Maksimum 3 Subarray Non-Tumpang
Jumlah Indeks Minimal Loro Dhaptar
Pisahake Array Ing Suwene Mburi
Temokake Unsur Duplikat
Temokake Elemen sing Baleni Antarane 1 nganti N-1
Nggoleki elemen K sing paling cedhak
Game Langsung
Gabungan Jumlah
Telusuri ing Urut Urut Urut
Subarray Maksimum
Geser Jendela Maksimal
Mbusak Lan Entuk
Dawane Suwene FibHz Paling Dhuwur
Interval nyawiji
Versi Bad First
Indeks Puncak ing Array Gunung
4 Sum
Gawe Nomer Maksimal
Gelar susunan
Rekonstruksi Antrian kanthi Dhuwur
Telusuri Pasang Posisi
Temokake Unsur Puncak
Nomer Triangle Valid
Kekuwatan Loro
Jumlah subarray ukuran maksimal padha karo k
Elemen sabanjure luwih gedhe
Tibakno Tembung
Nomer Ilang
Gabung Ngurutake Urut
Partisi Podo Subset Jumlah
Bobot Watu Terakhir
Werna Urut
Puter Array
Jumlah Subarray padha karo k
Infiks menyang Postfix
Antrian Bunder
Yen diwenehi rangking sing diurutake lan nomer x, temokake pasangan ing susunan sing paling cedhak karo x
Temokake subarray kanthi jumlah sing padha karo nomer X sing diwenehake
Atur nomer Nomer lan Ganjil supaya Ganjil sawise Even
Nomer minimal Operasi Gabungan kanggo nggawe Array Palindrome
Formulir Nomer Minimal saka Urutan D lan I sing Ditampa
Span paling dawa kanthi Jumlah sing padha ing rong Binary Arrows II
Temokake Subarray saka dawa sing diwenehake kanthi Rata-rata Paling Sithik
Temokake nol supaya bisa dibalikke supaya Jumlah Urutan 1 bakal maksimal
Gabung Urutan Susun K lan Cetak Output Urut
Temokake Elemen Minimal ing Urut Urut lan Urut
Temokake titik nalika fungsi sing nambah monoton dadi positif kaping pisanan
Print kabeh Kombinasi Bisa Unsur R ing Array ukuran N
Unsur Urut miturut Frekuensi II
Jual Beli Simpenan kanggo Maksimalake Bathi
Gabung interval sing tumpang tindih II
Jumlah Subarray Maksimal nggunakake Divide and Conquer
Masalah Urut Pancake
Pancake Ngurutake
Atur Nomer sing diwenehake kanggo Mbentuk Nomer II Paling Gedhe
Implementasi Iterative Urut Cepet
Rubah Array sing diwenehake
Temokake Baris kanthi Nomer Maksimal 1
Ngurutake Array K Kurut
Subarray Produk Maksimum II
Subarray paling gedhe kanthi nomer padha karo 0 lan 1
Temokake nomer loro kanthi kedadeyan ganjil ing Array sing Ora Diurutake
Jumlah Maksimum Nambah Akibate
Nglakokaké Loro Tumpukan ing Urutan
Jumlah Elemen Cilik ing Sisih Kanan
Nambah Akibate Dawane telu kanthi Produk Maksimal
Elemen Katon luwih saka kaping N / K ing Array
Temokake Elemen Puncak saka Array
Ngatur Nomer Positif lan Negatif Utawa ing Urutan
Temokake Nomer Ngulang Maksimum ing Urutan
Perang Tug
Tur Edaran Pertama kanggo Kunjungi kabeh Kelinci Petrol
Cacahe Triangle Bisa
Jumlah Subarray Bunder Maksimal
Papat Elemen sing Jumlah Kanggo Dhewe
Dawane Maksimum Pasangan Rantai
Temokake Pasangan kanthi Bedane
Masalah Pemisahan
Masalah Selebriti
Temokake Urut Urut saka ukuran 3
Subarray kanthi Jumlah
Elemen Maksimum ing Array sing Nambah banjur Ngurangi
Cacah Langkah Minimal kanggo Entuk Array sing diwenehake
Temokake Elemen sing Ilang Saka Array Duplikat
Urut maneh Array ing Formulir Minimal Maksimal
Subarray lan Sabanjure
Gabung Loro Urut
Cacah Triplet Kanthi Jumlah Kurang saka Nilai sing Diwenehake
Ngatur maneh Array Nggunakake Indeks
Elemen Hebat sabanjure ing Array
Gabung Loro Urut
Urut Urut Array Miturut Indeks sing Diwenehake
Temokake Titik Telpon ing Array
Temokake Elemen Nggunakake Panelusuran Binar ing Urutan Urut
Temokake Triplet ing Array Kanthi Jumlah
Priksa manawa Unsur Array Suwine
Temokake Duplikat ing Array kanthi Cara Paling Efisien
Urut 0 1 lan 2 ing Array
Temokake Pimpinan ing Array
Nomer Positif Paling Cekik sing Ora Ana Urut Urut
Temokake K Subarray Panjang saka Rata-rata Maksimal
Temokake Triplet Pythagorean saka Array
Pindhah Kabeh Nol menyang Pungkasan Array
Temokake Jarak Minimal Antarane Loro Nomer ing Array
Puter Gambar kanthi 90 derajat
Cacah Jumlah Kedadeyan ing Urutan Urut
Jumlah Maksimum Unsur Ora Berurutan
Temokake Nomer Ilang Paling Cilik ing Urutan Urut
Unsur Ngulang Pisanan
Perkalian Sadurunge lan Sabanjure
Teka-teki Array Produk
Temokake Kabeh Pasangan Kanthi Beda
Temokake kabeh Unsur Umum ing telung Urutan sing Diurutake
Temokake Nomer Baleni kaping pisanan ing Array
Print Kabeh Elemen Beda Array
Bedane maksimal antarane rong unsur kayata unsur sing luwih gedhe sawise luwih cilik
Elemen mayoritas
Temokake Unsur Cilik Pertama lan Kaloro
Temokake Nomer kaping ganjil sing kedadeyan ing Array
Urut Unsur Miturut Frekuensi Kedadeyan
Temokake Nomer sing Ilang
Temokake Unsur sing Paling Gedhe lan Paling Cilik
Subarray Contiguous Paling Gedhe
Mbalik Array
Temokake Triplet sing Jumlah menyang Nilai sing Dhewe
Temokake pasangan elemen saka susunan sing jumlah padha karo nomer
Translate »